Krąg Octopus

#1 2009-03-23 19:14:28

Siostra_Ediego

Użytkownik

:(

Bardzo mi przykro ale musze Was pozegnac.. powodow mam kilka.. po pierwsze ostatnio juz praktycznie nie starczalo mi czasu a od tego tygodnia dochodza mi nowe zajecia poza szkolne wiec juz wogole nie bede miala sily wlaczyc kompa.. po drugie szczerze powiedziawszy znudzila mi sie gra a i tak chyba dosc dlugo wytrzymalam poniewaz zazwyczaj w tego typu gry gram jakis miesiac.. poza tym zdaje sobie z tego sprawde ze obciazam Wasz krag i tracicie przeze mnie duzo a wlasnie wynika to z braku czasu..no i moze tez ta roznica czasu mi przeszkadza ale nie bede sie juz tak rozpisywac. chcialam was pozegnac i powiedziec ze bardzo milo mi sie gralo przez ten czaly czas.
Zycze powodzenia w dalszej grze

...Live Your Life...

#2 2009-03-24 16:30:35

Edi

Administrator

Re: :(

Ehh Kaska Kaska ty kujonie:p zajecia pozalekcyjne? Przyznaj sie lepiej jak ma na imie
Ciesze sie ze wytrwalas z nami tak dlugo jak kiedys znajdziesz wiecej czasu to daj znac

zapraszam na Lagos Travel

#3 2009-03-24 18:53:19

Siostra_Ediego

Użytkownik

Re: :(

ee a ty od razu o jakis milosciach myslisz:P nie ale spotykam sie z kolezanka i chodzimy na gym:P ok papapa milo bylo

...Live Your Life...

Stopka forum

RSS