Poniewaz tracimy na przegranych pojedynkach ogromne ilosci zlota chce zebyscie zaczeli wklejac raporty z przegranych i wygranych walk.
Prosze o zaznaczenie kolorem ilosci zlota wygranego i przegranego.
Dzieki tym raportom bedziemy mogli kontrolowac ilosc przegranego zlota i dostosowywac czas pojedynku tak zeby wiekszosc graczy byla w stanie zainwestowac zloto zanim ktos ich z niego ograbi.
Edit:
Prosze najstarszych kregu o zamieszczanie informacji o pojedynkach po kazdym pojedynku.
Nowy użytkownik
siemka.
Powiem tak. w raz ze zwiększeniem poziomu czarodzieja pojawiają się nowe przedmioty.
A cena oscyluje już w granicach 10 000 wiec bywa i tak że no mam tego złota trochę wtedy i niestety przekłada się to na wynik w przegranej walce. wiem ze sposobem jest natychmiastowa inwestycja w przedmioty nie potrzebne a później jej spieniężenie. Ale również nie zawsze jestem przy kompie a nie znam częstotliwości przeprowadzanych walk. A złoto się odkłada i wiadomo przy przegranej kręgu jest trochę na minusie
Zauważyłem również ostatnio że walki kręgów nie są już tak często jak kiedyś. Morze poszerzyć grono starszyzny i obgadać kto kiedy i jakiś terminarz na tydzień. Aby walki były co 15 minut czyli 4 na godzinę a 4x24 = 96 pojedynków na dobę. Może to nie realne ale zawsze można jakoś nad tym pomyśleć.
Czyli mój pomysł to taki aby wprowadzić dyżury: np; ktoś wie ze będzie po szkole siedział na kompie to deklaruje ze w czwartek i piątek po 14 mam 3 godziny i wtedy przeprowadzi walki. To samo jest jeśli ktoś ma czas w pracy to robić
Fajnie by było się zgrać w takiej sprawie a wtedy nasz sojusz moment i będzie bardzo wysoko.
Użytkownik
Jashi napisał:
siemka.
Powiem tak. w raz ze zwiększeniem poziomu czarodzieja pojawiają się nowe przedmioty.
A cena oscyluje już w granicach 10 000 wiec bywa i tak że no mam tego złota trochę wtedy i niestety przekłada się to na wynik w przegranej walce. wiem ze sposobem jest natychmiastowa inwestycja w przedmioty nie potrzebne a później jej spieniężenie.
spieniężasz przedmioty, ale ich wartość jest już zncznie mniejsza. przyznam się, że sama tak robię, bo od czasu do czasu lubi mnie ktoś zaatakowaćP
w prawdzie oto się nie gniewam - pod warunkiem, że na koncie mam poniżej 100złota, a przeciwnik jest o 6poziomów wyżej:D
mogę wklajać raporty w tygodniu w godzinach do 13, w weekendy jestem niedostępna:(
przepraszam za błędy, ale strasznie niewyraźny mam odczyt na forum:((
Jedna kwestia ogranicza to co powiedziales max pojedynkow kregow na dobe to 24!!!
pojedynek kregow moze sie odbywac co 5 minut. Mana wiekszosci graczy nie zregeneruje sie w tym czasie, chyba ze siedza przy kompie i kupuja eliksiry.
Dzien w dzien przeprowadzanych jest 24 walk kregow wiec jedyne co to trzeba uwazac w miedzyczasie.Inwestowac w potionki i inne przedmioty ktore mozna szybko odsprzedac i kupic to co sie potrzebuje:) Obecnie mam na koncie 1354 buteleczki Many ktore odsprzedam za 60. czyli 1354*60=81240zlota.
Gdybym trzymal na koncie 81tys. zl to juz dawno by mnie gracze z top zjechali do zera!!! Magowie cienia z nizszymi poziomami zreszta tez
Wiec proponuje inwestowac w eliksiry i nie tracic zlota w pojedynkach 1vs1 i krag vs krag!!!!
Użytkownik
oki raporty bedą wstawiane...
Użytkownik
Ja na przykład mam 120 siły woli i to wystarcza żeby mana mi się całkowicie odnawiała pomiędzy walkami.
Na twoim miejscu edi jak masz 81 tysięcy to też zainwestuj w chowańca.
Użytkownik
po co inwestowac jak ten chowanie prawie nic nie daje oprocz sily woli ktora przynajmniej przyspiesza regenaracje many
Użytkownik
Co do walk kręgów, warto by ustalić godziny w których są atakowane kręgi liczniejsze i mocniejsze od nas (posiadające więcej kasy). Wtedy:
- po pierwsze czyścimy swoje konta z kasy /w przypadku możliwej porażki/ dotyczy to tych osób które nie robią tego na bieżąco,
- zostawiamy swoje postacie gotowe do walki.
Chodzi mi tu o kilka walk /3-5/ w odstępie 30 min, gdy atakowane są kręgi powyżej 20 osób lub z top 20.
Co do strat kasy inwestować ją w co się da, ale to już wszyscy podobno wiedzą.
Pozdro